TASOITETYÖT

Tasoitetöiden ammattilaiset käytössäsi. Teemme tasoitetöitä uudis- ja saneerauskohteisiin Turussa ja muualla Varsinais-Suomessa.

Tasoitetyöt ja ohutrappaus Turku

Tasoitetöitä tehdään remontoijille ja erilaisiin saneerauskohteisiin. Autamme yksityisiä omakotitalorakentajia tasoitetyö -urakoissa. Turku on päätoimialueemme, mutta työskentelemme tämän lisäksi kaikkialla Varsinais-Suomessa. Teemme myös ohutrappausta omakotitalojen ulkoseiniin.

Sisätilojen ja kostean tilan tasoitetyöt

Meillä tasoitetaan kaikkien sisätilojen seiniä ja kattoja käsin sekä koneellisesti. Käsin levitettävä tasoiteaine levitetään lastoin ja tasoitetaan leveillä lastoilla sileäksi. Koneellinen tasoitustyö takaa tasaisen roiskepinnan.

Kuivien tilojen lisäksi tasoitamme kosteiden tilojen seinät ja lattiat. Märkien tilojen tasoitteena käytämme asianmukaisia märkätilatasoitteita. Tasoitteilla on tutkitusti hyvä tarttuvuus ja vähäinen kutistumisaste.

Ota yhteyttä »

Luotettava kumppani rakentamiseen

Olemme toimineet alalla jo 40 vuoden ajan. Meille parasta on tyytyväinen asiakas. Teemme tasoitetyöt ja rappaustyöt nopeasti ja viimeistellysti. Olemme erilaisten pintaratkaisujen asiantuntija Turusta, joka palvelee kaikkialla Varsinais-Suomessa.

Tasoittamalla voidaan korjata seinien ja katon erilaiset kolhut. Tasoitetyöllä saadaan aikaan kestävä ja siisti pohja uudelle maalille ja tapetille.

Ota yhteyttä »

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores.